Skip to content

Miért éri meg hozzánk csatlakozni?

Mert közösséget építünk! 

A Budapest Global lehetőséget nyújt kis- és nagyvállalatoknak, fiatal vállalkozóknak és tudásközpontoknak, felsőoktatási intézményeknek egyaránt, hogy a közös munka mentén hozzájáruljanak a Holnap Budapestje megépítéséhez.

Célunk, hogy a tagok saját kezdeményezéseiket és a budapesti önkormányzat elképzeléseit kézzelfogható, fenntartható projektekbe ültessék át.

 

A tagság széleskörű előnyöket biztosít Önnek és vállalatának:

TUDÁSELŐNY: Tagként rendszeresen, időben kap hozzáférést az ágazati trendeket, városfejlesztési terveket, kutatási tanulmányokat ismertető összefoglaló anyagokhoz, piackutatásokhoz. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy az elsők között halljon a várost érintő új kezdeményezésekről, és a megszerzett ismeretet beépítse mindennapi működésébe, piaci előnyt biztosítva vállalkozásának ahhoz, hogy az élvonalban maradjon.

LÁTHATÓSÁG ÉS ELISMERTSÉG: Tagként vállalata, vállalkozása, egyeteme integrált és közvetlen szerepet játszhat Budapest jövőjének kialakításában. Ez a részvétel tartalmazza       

•  a csatlakozást tematikus munkacsoportokhoz,  

• folyamat és akcióterv kidolgozást a tehetségek képzésének, bevonzásának és megtartásának elősegítésére,      

• saját szaktudásán keresztül hozzájárulást közös céljaink megvalósításához 

• megoldási javaslatok tételét a karbonsemlegesség eléréséhez, vagy a helyi ökoszisztéma érdekelt feleinek összekapcsolását, hogy a zöld átállás elvei mentén valósuljon meg értékajánlatuk.          

A közösen elért értékteremtés hatásával nem csak a város fejlődését mozdítjuk elő, hanem teszünk tagvállalataink, partnereink hitelességének és elismertségének növeléséért is.

 

A JÖVŐ ALAKÍTÁSA: Elkötelezettek vagyunk, hogy egy előremutató gondolkodású, társadalmilag felelősségteljes, helyi és nemzetközi szakértőkből, a fővárosi vezetés szakembereiből, tanácsadókból álló közösséget építsünk, akik együttműködve felkészítik a várost, az üzleti-tudományos és kulturális élet szereplőit, szervezeteit a Fenntartható Fejlődési Célokkal (SGDs) összehangban álló átalakulásra.

HÁLÓZATÉPÍTÉSI LEHETŐSÉGEK: Egy dinamikus közösségi fórumot alakítunk ki, amely létrehozza és ápolja a tagok közötti pozitív kapcsolatot, legyen szó üzleti partnerekről, kamarákról, a diplomáciai élet szereplőiről, ágazati szakértőkről, avagy a legrangosabb egyetemek kutatóiról, vezetőiről. Ez a szellemiség segíti elő az előrehaladást egy fenntartható és prosperáló jövő felé.

 

PARTNERSÉGEK ÉS SZÖVETSÉGEK: Rendezvényeknek, konferenciáknak és kerekasztal-beszélgetéseknek adunk otthont, amelyek találkozási lehetőséget nyújtanak a vállalati vezetők, egyetemi képviselők, városvezetők és városfejlesztési szakértők összekapcsolására. Ezek a fórumok nyitnak kaput a szélesebb perspektíva bevonzására, az innovatív megközelítések integrálására a résztvevők saját, közvetlen szakértelmén túlmenően.

TUDÁSMEGOSZTÁS: Aktívan támogatjuk a hazai és nemzetközi szakértők legjobb gyakorlatainak megosztását, szakmai anyagok, szabályozók, kutatási eredmények ismertetését.


KÖLTSÉGMEGTAKARÍTÁS: A partnerségeken és tudásmegosztáson keresztül a tagok energiakímélő technológiákat, fenntartható kezdeményezéseket, digitális megoldásokat és hulladékcsökkentő stratégiákat ismerhetnek meg, melyeket saját rendszereikben is bevezethetnek. Ezáltal növelhetik a hatékonyságot és a nyereségességet, avagy csökkenthetik a vállalkozás működési költségeit.

MUNKAVÁLLALÓI ELKÖTELEZETTSÉG: A tagok növelhetik munkáltatói márkájuk hitelességét és ismertségét, mert a munkavállalók számára vonzóak a fenntartható környezeti és társadalmi kezdeményezéseket előnyben részesítő szervezetek.

Találkozási, értékteremtő együttműködési lehetőséget és inspirációt keres, mert fontosnak gondolja a fenntartható fejlődést, a jövő generációja felemelését, és a társadalmi felelősségvállalást?

Ha Ön is szeretné velünk közösen építeni Budapest jövőjét, csatlakozzon hozzánk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot:

nagy.marta@budapestglobal.org

+36 30 600 80 98

Jelezze érdeklődését

A Budapest Global hivatalosan megkezdte működését 2022-ben.